MENO KVADRATAS

Vieta, kurioje eksponuojami išskirtiniai, vienetiniai ir mažo tiražo autoriniai – rankų darbo auskarai, žiedai, kaklo papuošalai, apyrankės ir kiti kūriniai.

Meno Kvadratas Instagram’e

MENO KVADRATAS

Autorinės juvelyrikos ir dizaino papuošalų galerija. Vieta, kurioje eksponuojami išskirtiniai, vienetiniai ir mažo tiražo autoriniai – rankų darbo auskarai, žiedai, kaklo papuošalai, apyrankės ir kiti kūriniai.

Mūsų galerija – tai erdvė kur susitinka talentingi ir ambicingų idėjų įgyvendinimu stebinantys, aukščiausio meistriškumo Lietuvos menininkai.

„Meno kvadratas“ jungia daugiau nei 30 šalies juvelyrų, kurie savo darbais įrodo, kad Lietuvos autorinė juvelyrika išsiskiria savo dizainu, stilingumu, yra vertinama ir pripažįstama tiek mūsų, tiek kitose pasaulio šalyse.

MENO KVADRATAS

Kiekvienas mūsų klientas pajunta, kad eksponuojami papuošalai yra unikalūs, jautriai sukurti rankomis bei traukiantys žvilgsnius minioje. Dailios, nematytos kuriamų papuošalų formos tampa unikaliais mūsų klientų stiliaus akcentai kurie džiugina juos pačius bei maloniai stebina aplinkinius.

Galerija „Meno kvadratas“ kruopščiai atrenka savo asortimentą ir Jums siūlo tik aukščiausios kokybės ir išskirtinio dizaino, vienetinius autorinius papuošalus – vertingą dovaną sau ar Jūsų mylimam žmogui. Mūsų galerijos rankų darbo papuošalai gali būti ir unikalios verslo dovanos Jūsų partneriams.

Pasimatykime Kauno Senamiestyje, M. Valančiaus g. 21, Kaune

DARBO LAIKAS

PIRMADIENIS – PENKTADIENIS

09:00 ~ 19.00

ŠEŠTADIENIS – SEKMADIENIS

09:00 ~ 21.00